Balsareny enceta demà una nova edició de la Setmana de la Joventut, amb un programa d'activitats que s'allargarà fins diumenge, i que majoritàriament es concentren en horari de tarda i nit, tret d'algunes propostes més de caire infantil.

El tret de sortida serà demà a les 7 de la tarda, amb un torneig de vòlei a la pista de vòlei, si bé el gros de les activitats arrencarà dimecres, amb el tradicional pregó a partir de les 9 del vespre a la plaça de l'Ajuntament, que donarà pas a un joc de nit. Dijous serà el torn per al cinema a la fresca amb entrada gratuïta a la piscina municipal, amb la projecció de Big Hero, com a proposta infantil a les 8 del vespre, i de El Mayordomo, dirigida al públic adult, i que començarà a les 11.

Divendres a les 9, tindrà lloc un sopar popular a la plaça de la Mel, i després, al Sindicat, hi haurà monòlegs. Dissabte, en horari diürn, serà el torn de la Garri'n'kana infantil (a les 11) i la Garri'n'kana (a les 4), i al vespre, rebentada del porc i correabeuradors, seguit d'un concert al Sindicat.

Diumenge s'acaba el programa amb una baixada d'andròmines i trikes fins al camp de futbol a les 4, i el Tussikint'1, a les 7.