El proper dissabte dia 31 d´octubre, a les 12 del migdia es posarà en funcionament el distribuïdor de trànsit de la carretera de Talamanca/ Carrer Pau Claris / carrer Fortià Solà, un autèntic punt negre de la mobilitat de Navarcles ja que connecta diferents parts del municipi.

L´obra està dissenyada amb prioritat invertida de tal manera que busca una circulació de cotxes més amable i voreres que permetin la bona mobilitat dels peatons que creuen els carrers que allà hi conflueixen.

En aquest punt hi conflueixen també diverses clavegueres i s´ha aprofitat per connectar els diferents ramals (carrer de la Sort, Carretera, Fortià Solà, Sebastià Toscas i Pau Claris) al col·lector principal que es va construir l´any passat a la Prolongació del Carrer de la Sort, de tal manera que l´obra ha servit també per continuar l´ordenació de la xarxa de clavegueram que s´està fent a Navarcles en els darrers anys.

L´obra va ésser adjudicada amb un 35% de baixa sobre el preu inicial i el cost de la mateixa ha estat de 270.061,05 euros dels quals, 238.035,52 euros els ha aportat la Diputació de Barcelona en tractar-se d´una carretera de la seva propietat. S´està a l´espera de clarificar petites desviacions que s´han produït en la mateixa obra.

A la posada en servei del distribuïdor hi assistirà Sr. Dionís Guiteras, Vice-president primer de la Diputació de Barcelona i President delegat de l´àrea de territori i sostenibilitat i Alcalde de Moià.