Per tal d'obrir al teixit social de Navàs la redacció del Pla d'Igualtat de Gènere, l'Ajuntament ha obert un procés participatiu que es posarà en marxa aquest dijous per aconseguir adequar-lo al màxim a les necessitats del municipi.

Per incentivar aquesta participació, el consistori ha fet uns cartells singulars, en què diferents homes i dones fan el que, en una societat tradicional, es considerarien tasques més pròpies del sexe contrari. El que es vol, precisament, és impulsar un pla local que trenqui amb aquests estereotips. En una d'aquestes imatges, per exemple, és el mateix alcalde, Jaume Casals 'Tai', el que passa l'escombra i la pala per davant de les dependències de l'Ajuntament.

El que s'ha fet és citar a les entitats i associacions del municipi a una trobada aquest dijous, 11 de febrer, a les 7 de la tarda. A la reunió s'hi han convocat a totes les entitats culturals, esportives, ampes i agrupacions socials que conformen el ric teixit associatiu del municipi de Navàs.

La trobada, convocada per l'àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Navàs i la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona, es fa a la sala d'actes de la Biblioteca de Navàs.