La Festa del Contribuent del Pont de Vilomara ha premiat aquest cap de setmana quatre veïns del municipi que no pagaran, durant el proper any, algun dels impostos municipals. Aquest és un dels principals al·licients de la històrica festivitat, que se celebra al municipi des de fa gairebé 30 anys, i que aquest cap de setmana ha viscut els seus actes centrals.

Diumenge a la tarda, es va celebrar l'arribada del Recaptador amb la cercavila on es reparteixen caramels i bitllets, alguns dels quals tenen premi. La paròdia va anar a càrrec de la Cia. Tres i Prou amb l'animació musical de la xaranga Grup Arlequín.

L'acte va culminar al Centre Cívic amb el premi als contribuents del poble. Si abans era un sol contribuent el que es deslliurava de pagar els impostos durant un any, ara el guardó s'ha dividit en quatre premis. Per això, es deixen exempts del pagament de l'IBI, l'impost de vehicles, aigua i clavegueram i escombraries, guals i cementiri a quatre veïns. En el marc de la festa, el passeig de la Pau va acollir diumenge al matí la quarta fira d'entitats.