Quatre agrupacions de cant coral han participat aquest cap de setmana a la Trobada de Corals de Casals d´Avis de Catalunya que organitza la Llar d´Avis de Ca l´Arola. La sala de Cal Llovet va acollir dissabte a la tarda les actuacions d´aquesta dotzena edició que ha comptat amb la participació de les formacions L´Harmonia de Manresa, Les Veus de Castellnou, la Coral de l´Esplai Navarclí i la coral santpedorenca del Casal d´Avis de Ca L´Arola.

La trobada, que va néixer amb l´objectiu d´establir contacte entre els grups de cant que treballen a l´entorn dels casals de gent gran, s´ha convertit en la principal festa cultural que impulsa la Coral de la Llar d´Avis de Ca L´Arola. L´agrupació, que participa habitualment a les activitats i festes que es desenvolupen durant l´any a Santpedor, està dirigida pel músic, mestre i compositor santpedorenc Xavier Santamaria que aquest dissabte va rebre el reconeixement públic per part dels cantaires i les autoritats presents a l´acte: l´acalde Xavier Codina i la regidora de Benestar, Laura Tarradellas.

El concert va incloure un repertori basat en temes del cant popular i tradicional per a coral amb actuacions individuals per part de cada un dels grups participants que es va cloure amb una cantada de germanor durant la qual es van interpretar les ´Muntanyes del Canigó´ i ´Dins el mar´, sota la direcció del santpedorenc Xavier Santamaria.