Navàs ha aconseguit recollir un total de 2.405,63 euros per ajudar els refugiats que actualment hi ha a Grècia. El municipi bagenc ha recaptat aquesta quantitat mitjançant una iniciativa que ja és tota una tradició a la població, la campanya solidària de la Marató de Navàs, que promouen conjuntament la Taula Solidària, la Veu de Navàs i Canal N. La recaptació final és el resultat de la sumar de tots els donatius que han aportat particulars, empreses, entitats i escoles de Navàs.

El destí d´aquesta aportació econòmica anirà a favor dels refugiats de Grècia i es vehicularà a través del Fons Català de Cooperació i l´ONG Metges del Món. L'objectiu és que vagi adreçada específicament a desenvolupar projectes d´atenció primària en salut i suport psicosocial.

La Marató de Navàs té el seu dia estel·lar en la diada de Sant Esteve, amb un programa de televisió local en directe.

Segons les dades diàries publicades per l'oficina governamental creada específicament per a la gestió de la crisi dels refugiats, en aquests moments es calcula que hi ha més de 57.000 persones repartides per tot Grècia que han hagut de fugir dels seus països d'orígen.