La Diputació de Barcelona ha concedit un ajut de 7.986 euros per a la redacció de l'avantprojecte de tancament de la pista poliesportiva de Castellbell i el Vilar. Tancar els laterals de la pista coberta actual era un dels compromisos que va adquirir el govern municipal en les darreres eleccions, perquè, segons l'alcaldessa del municipi, Montserrat Badia (PSC), ha de permetre "optimitzar i millorar el servei" que ofereix aquest equipament.

El pla director d'equipaments esportius no contempla la construcció d'un pavelló a Castellbell i el Vilar, però sí una pista tancada. Segons Badia, el tancament de la pista d'ara és necessari per la important activitat esportiva del municipi. Tenint en compte que la majoria d'activitats són entre el setembre i el maig, tot i que la pista és coberta, "quan plou entra l'aigua i s'han de suspendre els partits", va apuntar l'alcaldessa.

L'Ajuntament treballa amb la idea de començar les obres de tancament de la pista poliesportiva el 2018. Ara, amb la subvenció de la Diputació, redactarà l'avantprojecte amb dos models de tancament, i el consistori té previst fer un procés participatiu perquè sigui la ciutadania que triï l'opció que trobi més adient per al municipi. La setmana passada, l'alcaldessa i els tècnics que han de redactar l'avantprojecte van fer una visita de camp a la pista.

D'altra banda, Badia també va explicar que el consistori té previst millorar les dues pistes de tennis que hi ha al costat de la pista poliesportiva i convertir-ne una en una pista de pàdel. Així mateix, té previst recuperar el mes de setembre l'escola de tennis, que va deixar de funcionar.