El Servei d'Infància, Adolescència i Família (SIAF) de l'Ajuntament de Sallent ha tancat el cinquè any havent vetllat pel benestar de 25 famílies. El SIAF ha atès uns 35 nens i nenes d'entre 6 i 16 anys en escolarització obligatòria.

El servei ofereix aules de suport als alumnes de primària i ESO. També es fan activitats lúdiques per millorar la socialització: s'organitzen tallers, jocs de taula, festes tradicionals i es col·labora amb l'Escola Municipal de Música. Un dia a la setmana practiquen esport al pavelló municipal amb monitors especialitzats.

Els infants i adolescents han participat aquesta temporada en esdeveniments com l'encesa de llums de Nadal a la vila, la cantata Queralt somiatruites i l'enramada del carrer Clos. El servei ofereix un tracte directe i continuat a les famílies dels menors a través d'espais de tertúlia.

El servei, situat a l'Antic Cal Rovira, es reobrirà el setembre, de dilluns a divendres, després de l'horari escolar, de les 5 a les 7 de la tarda. Per apuntar-s'hi, cal anar a les oficines municipals i parlar amb les educadores socials.