Els Benet Games, un festival esportiu a l'aire lliure que organitza cada any l'Ajuntament de Sant Fruitós i que se celebrarà els propers 1 i 2 d'octubre, iniciarà prèviament una campanya amb premis per començar a moure l'ambient abans de la festa.

A partir del proper 12 de setembre i fins al 26 de setembre, portarà a terme una campanya en col·laboració amb el Forn de Cabrianes, de manera que els clients que hi comprin rebran una targeta "rasca i guanya" que els donarà opció a algun premi. Els premis directes seran 2.500 baguets, 2.500 pastes, i 30.000 monedes Benets, que són unes monedes de plàstic equivalents a un euro, i especialment dissenyades per al festival. Aquestes monedes es podran fer servir per participar a les diverses activitats infantils i esportives a l'aire lliure que es faran durant els Benet Games.

Els premis obtinguts en aquesta campanya es podran bescanviar en els mateixos establiments de la cadena, o bé els dies del festival als punts de venda de les monedes Benets, que hi haurà ubicats al Bosquet de Sant Fruitós.

Més enllà de la quantitat de propostes esportives que oferiran els Genet Games entre l'1 i el 2 d'octubre, el festival també inclourà exhibicions diverses, actuacions musicals amb entrada gratuïta, i competicions esportives com el Campionat de Catalunya i Espanya de biketrial, un Open infantil de BTT, el Trofeu Gran Premi Regió7 de Cronometratge Individual de bicicleta de muntanya, una caminada i una pedalada populars fins a Sant Benet de Bages, i la cursa d'obstacles Four Factors, entre d'altres.