L'Ajuntament de Sant Joan ha donat per acabades les obres que han permès adequar un dels elements més icònics i representatius del paisatge urbà del municipi: la xemeneia de l'antiga fàbrica Cal Gallifa, ara espai cultural. Els treballs han consistit en rejuntar les esquerdes, reposar les peces ceràmiques i retirar l´antic parallamps.

L'adequació i cura del patrimoni arquitectònic del municipi és un dels eixos destacats del projecte de present i futur de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada en matèria de promoció cultural. En aquest sentit, el consistori ha donat per finalitzats aquest mes d´octubre els treballs de reparació del coronament de la xemeneia de Cal Gallifa, que presentava clars signes de deteriorament com a conseqüència del pas del temps. Les obres havien començat el passat 6 de setembre.

Els treballs han consistit en rejuntar esquerdes, col·locar anelles de fibra de carboni i reposar les peces ceràmiques despreses, així com retirar l´antic parallamps de punxes, en desús des de feia temps.