L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha dut a terme, durant els darrers mesos, obres d'arranjament a la via pública del municipi per garantir l'accessibilitat i facilitar la mobilitat de tots els vianants. Els treballs, que han consistit a rebaixar un total de 14 voreres i cruïlles de diferents vies, segueixen el Pla Director d'Accessibilitat elaborat per la Diputació de Barcelona l'any 2013.

Les obres, que van arrencar el 18 de juliol passat i que s'emmarquen dins els plans d'ocupació, han consistit en la instal·lació de rebaixos adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda als carrers Tarragona; Bonavista cantonada amb av. Torrent del Canigó; Sardana; Pont; Sol cantonada amb carrer Major; Riu amb Major i Muntanya amb carrer Sant Mateu.

Segons fonts municipals, es tracta d'uns treballs que l'Ajuntament fa de forma periòdica a les vies principals del poble i que permeten donar resposta a les necessitats expressades pels veïns i veïnes de Sant Joan amb problemes de mobilitat. Segons la regidora d'Obres i Manteniment, Laura Vilanova, "totes les persones han de poder desplaçar-se de forma segura per l'espai públic, siguin quines siguin les seves condicions físiques o limitacions".