L'Ajuntament de Sant Fruitós iniciarà, demà, un programa d'activitats adreçat a la gent gran, que s'allargarà fins diumenge.

Demà es farà la presentació del programa, amb xocolatada inclosa, a les 5 de la tarda a l'Esplai, i dimarts arrencarà de ple amb una sessió de cinefòrum, a les 4 al mateix lloc, amb la sociòloga dela Cooperativa Sienna, Sònia Díaz.

Dimecres es farà una jornada saludable. A 2/4 d'1 començarà una caminada fins a la granja Les Pedreres, on hi haurà un taller amb animals i es dinarà. A les 3, tindrà lloc una sessió d'estiraments, i a les 4, la Policia Local oferirà una xerrada de seguretat ciutadana i prevenció.

Per a dijous hi ha prevista una sortida a Blanes, on es visitarà el jardí botànic, la llotja i el port, i divendres serà el dia fort de la festa, amb el dinar de la gent gran, a 2/4 de 2, en què s'homenatjarà als avis més grans del poble. Prèviament, hi haurà hagut una missa rociera a l'església.

Finalment, de cara al cap de setmana, hi ha prevista una tarda de bingo, a partir de les 4 de dissabte, i l'endemà, diumenge, serà el torn de l'espectacle La tercera joventut. Tarda d'estrelles», a les 6 de la tarda al Centre cultural, a càrrec del grup de playback de l'Esplai.