Sant Fruitós de Bages celebrarà demà, diumenge, una nova edició de la Festa de Sant Antoni Abat, els Tres Tombs, organitzada pel Club Hípic Sant Fruitós. La jornada començarà a les 10 del matí amb la concentració dels participants al pàrquing de l'avinguda Jaume I.

La plaça Alfred Figueras acollirà l'esmorzar, i els més petits podran gaudir d'un circuit de ponis i d'inflables. També es podran visitar els estands de protectores, i veure una exhibició canina i una desfilada. Durant el matí, hi haurà instal·lats food trucks per als qui vulguin fer un mos.

A les 11, a l'església parroquial, se celebrarà la missa en honor de Sant Antoni Abat. A 3/4 de 12 del migdia, es farà el traspàs de la bandera per part de l'abanderada del 2016, Laura Gallego. A partir de les 12, s'iniciarà la cavalcada popular, que es dirigirà cap a la plaça de l'Església, on es procedirà a la benedicció dels animals. A 1/4 de 2 del migdia se celebrarà el joc de cintes a la plaça Alfred Figueras. Finalment, a les 3 de la tarda, tindrà lloc el dinar de Sant Antoni a les instal·lacions del Club Hípic Sant Fruitós i , a les 6, hi haurà una exhibició eqüestre.