La primera edició de la Gran Enfangada Solidària de Sant Fruitós de Bages, celebrada aquest diumenge, va ser tot un èxit. La prova, organitzada pel Gimnàs V20 Fitness & Dance i el Grup Posa't en Marxa, a benefici de Càritas de Sant Fruitós, va comptar amb més de 400 participants de totes les edats.

L'ex pilot de motociclisme Carles Checa va ser l'encarregat de donar la sortida als corredors, al Cobert de la Màquina de Batre. Els participants podien realitzar un dels dos recorreguts, de 7 i 11 quilòmetres, sortejant diferents obstacles, per retornar al Cobert. Un cop allà, va tenir lloc l'acte de cloenda amb batukada, a càrrec del grup Batukada Shangó i els tambors del grup Asmodiacs i Goliaters. Al final, tots els participants van poder gaudir d'un bon vermut.