L'equip de manteniment de l'Ajuntament de Santpedor ha fet durant prop de 8 hores, treballs intensius de manteniment de la piscina gran de Santpedor. En concret s'han reparat les lloses malmeses de la zona desbordant i s'ha protegit amb un material preparat per a aquest tipus d'instal·lacions.

Les millores a la piscina gran es van fer a partir de mitja tarda d'ahir dimarts i s'han allargat fins entrada la matinada.L'objectiu era que els treballs de millora afectessin el menys possible al normal funcionament de la instal·lació municipal. A mitja tarda es va tancar la piscina gran i els banyistes van poder continuar banyant-se en la mitjana i la petita mentre es començaven els treballs.

Aquest matí, la piscina ha reobert les instal·lacions però la piscina gran estava tancada fins que s'ha donat per consolidat el treball que s'hi ha fet i s'ha reobert als visitants. Segons la regidora d'Esports, responsable de l'equipament, Núria Barba, "es tracta de treballs de millora que volíem fer abans d'acabar la temporada d'estiu".

Actualment la piscina té prop de 2.800 persones abonades per a usar l'equipament aquest estiu i estem en el moment més fort de la temporada.