El ple municipal de Súria va aprovar inicialment per 7 vots a favor (CiU i aiS), 2 vots en contra (GIIS) i 2 abstencions (PSC) un dictamen sobre el projecte tècnic del servei de recollida porta a porta. L'expedient serà sotmès a informació pública durant un termini de trenta dies per tal que particulars i entitats hi puguin formular observacions o al·legacions.

El projecte tècnic inclou el reglament regulador del servei de recollida porta a porta dels residus municipals, així com l'estudi econòmic i altres documents. En cas que no s'hi presentin observacions o al·legacions durant l'esmentat termini, l'acord inicial esdevindrà definitiu.

El ple també va aprovar per 9 vots a favor (CiU, aiS i PSC) i 2 abstencions (GIIS) un dictamen sobre l'aprovació de la modificació de la plantilla de personal de l'Ajuntament, amb motiu de la jubilació de l'aparellador municipal.

La sessió, que va tenir caràcter extraordinari, es va celebrar amb l'absència del representant del grup municipal d'ERC i d'un representant del grup municipal del GIIS.