Núria Carreras ha estat elegida presidenta del Partit Popular (PP) de Monistrol de Montserrat després que la seva candidatura fos aprovada per l'assemblea local, celebrada dilluns, i a la qual van assistir el president del PP de Barcelona, Dani Serrano, la secretària general provincial, Elisabeth Jiménez, i Jaume Mira, president comarcal.

Núria Carreras és l'única regidora del PP al consistori monistrolenc, on governa ERC. Serrano va aprofitar la seva visita per subratllar la tasca dels membres del partit en aquestes comarques, «on hi ha una major representació de forces independentistes i on representar el PP és encara més difícil i requereix més valentia especialment en localitats petites, on els nostres regidors pateixen molta més pressió». Després de la seva elecció, Carreras va agrair la confiança rebuda i va animar els membres del partit a «seguir creixent i ser un partit fort de cara a les eleccions municipals del 2019. Treballarem amb compromís i il·lusió per resoldre els veritables problemes dels veïns i oferir-los el millor projecte per a Monistrol».

Amb l'assemblea de Monistrol el partit a Barcelona tanca el cicle de renovació d'estructures locals fins després de l'estiu.