El Consell Comarcal del Bages ha finalitzat les obres de millora del camí que dóna accés a l'estació de tractament d'aigua potable (ETAP) de la xarxa d'abastament Bages-Llobregat, situada al terme de Sallent. Es tracta d'un vial que presentava alguns problemes per circular-hi, especialment en èpoques de fred i pluges, com a conseqüència del fort pendent que té en alguns trams.

L'obra ha tingut un pressupost de 24.836,87 euros, finançats íntegrament mitjançant el Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat, per bé que les tasques de direcció i contractació de l'empresa ajdudicatària han anat a càrrec del Consell Comarcal del Bages.

Els treballs han consistit en actuacions de millora de la plataforma, de les cunetes i de la rasant del camí, i a més s'han formigonat els trams de màxim pendent, com també l'encreuament amb el torrent. S'han pavimentat 220 metres de camí, que suposen gairebé la meitat de la seva longitud.

El conseller comarcal de Territori i Medi Ambient, Ferran Estruch, ha destacat que «aquesta acció permet dotar el camí d'accés a l'estació de tractament d'un recorregut segur, accessible i plenament transitable per donar una resposta als usuaris de la via», i pren el compromís de continuar treballant amb altres administracions «per millorar la via pública del territori».