Sant Fruitós Comerç Actiu ha dissenyat un programa d'activitats entre el 19 i el 25 de març en el marc de la Setmana del Comerç, que promou la Generalitat.

De cara al públic, destaca la promoció comercial i de caire familiar «Troba el click perdut», que convida els clients a trobar un click que hi haurà amagat en cada comerç participant i enganxar-lo, amb el segell de la botiga, a la casella que correspongui en una butlleta que es distribuirà per les escoles. El dissabte 24, de 6 a 7 al Nexe, s'obsequiarà els participants i es farà un sorteig de lots de playmobil. A més, Comerç Actiu convida a berenar i a una exposició de diorames de Playmobil, el 24 de març de 4 a 9, i l'endemà de 10 a 1.

D'altra banda, per a dimarts, 20 de març, hi ha prevista una xerrada sobre motivació al comerciant, a 1/4 de 4 al Nexe, a càrrec de l'expert en Visual Merchandising, Andreu March.

Finalment, el 22 de març, també a 1/4 de 4 al Nexe, hi haurà una xerrada sobre seguretat en el comerç, a càrrec de la Policia de Proximitat dels Mossos.