Can Carner de Moià acollirà del 2 al 6 de juliol la Universitat d'Estiu del Moianès, un campus organitzat per la Universitat d'Estiu Ramon Llull. En l'edició d'aquest any es presenta una formació quadruplicada, amb dues activitats al matí i dues activitats més a la tarda.

Entre els cursos i tallers que s'impartiran, hi ha el taller d'expressió artística amb dibuix, pintura i natura, que consta d'un total de 15 hores lectives. Es torna a apostar pel curs de Mindfulness per a tothom, amb un total de 15 hores. També repeteix el més veterà dels cursos, el de les emocions, que vol ser una eina de millora per a la vida emocional i que consta de 20 hores. Finalment, el programa inclou un curs de 15 hores que se centrarà en les claus històriques de la Catalunya actual, segles XVIII-XX.

Les inscripcions es poden fer fins al proper 30 de juny a Can Carner en horari d'oficina o bé a través del correu electrònic formacio@consorcidelmoianes.cat . El programa formatiu està organitzat per la Universitat d'Estiu Ramon Llull amb el suport del Consorci del Moianès, el Consell Comarcal, l'Associació Cultural Modilianum, el Cercle Artístic del Moianès i la Diputació de Barcelona.