Tot i que les darreres setmanes l'equip de govern de Martorell ha estat criticat per l'oposició per fer moltes inauguracions, com les relacionades amb l'entorn de la reconversió de l'antiga carretera N-II en passeig, l'alcalde martorellenc, Salvador Esteve, ha informat que a principi del 2011 encara n'hi haurà més.

Segons Esteve, "de cara a final d'any no hi ha prevista cap inauguració, tot i que a principi de l'any vinent estrenarem algunes obres esperades, com el nou Centre Integral d'Esport i Salut, tot el cost de l'obra del qual ja hem liquidat dos anys abans del previst i a hores d'ara només falten perfilar detalls dels interiors de l'edifici perquè es pugui posar en servei el gener o febrer". De fet, l'alcalde va dir que per a l'any 2011 també és previst que "s'obri l'Espai Muxart, s'acabin les obres de l'edifici de la caserna, es pugui estrenar el renovat complex esportiu la Vila, l'edifici de l'Ateneu de Can Carreras i la plaça de la Mare Sant Ramon, a tocar del carrer del Mur".

Des del consistori martorellenc també van informar que l'any vinent s'acabaran les obres de l'arranjament de l'entorn del Pont del Diable i de la plaça de Vincenç Rodríguez, al barri de Buenos Aires. Esteve va dir que "una de les obres importants, sobretot perquè la notaran molt els ciutadans, és la futura remodelació de la rambla de les Bòbiles, ja que hi haurà canvis en el paviment, la zona d'aparcament i s'hi inclourà més espai verd".

D'altra banda, Salvador Esteve també ha comentat que "s'aprovarà el pressupost del 2011 abans d'acabar el mes de novembre o, com a màxim, principi de desembre. Serà un pressupost inferior perquè els ingressos baixen en rebre menys ajudes de l'Estat, a més, s'hi afegeix el fet que els ajuntaments no es podran endeutar. Tot i això, a Martorell no estem tan malament com en altres pobles perquè s'han pres mesures d'estalvi i ara tenim una bona salut econòmica".

Canalització del riu Anoia

Pel que fa a la possible canalització de l'Anoia, l'alcalde va anunciar que "arreglarem el voral del riu Anoia amb el permís de l'Agència Catalana de l'Aigua. De fet, traurem 10 places d'aparcament de sota el pont d'Anoia i en farem 25 més al costat mateix de l'actual zona d'estacionament". Esteve va remarcar la necessitat d'arreglar el riu per mitjà d'una "canalització tova, 500 metres amunt i 500 metres avall, que cobrirà tot el tram urbà del riu Anoia al pas per Martorell. Així, dragarem el riu 30 metres d'ample, serà una canalització sense ciment. És molt important que es faci aquesta obra, perquè així l'Anoia no pujarà de nou en cas d'una forta riuada i, al mateix temps, gaudirem d'un paisatge proper al riu molt més agradable. Per contra, aquestes obres les pagarem nosaltres, tot i que ho hauria de fer l'ACA, però ells diuen que no tenen diners per portar-les a terme".