Dilluns vinent l'inspector Antoni Mestre pren el relleu de Xavier Ribelles al capdavant del comandament de l'Àrea Bàsica Policial dels Mossos d'Esquadra de Martorell. Aquest canvi es deu a una reestructuració dels comandaments del cos en haver-se produït l'ascens de 8 intendents i 16 inspectors de nova promoció, fet que comporta que Ribelles deixa de ser el cap de la comissaria del Baix Llobregat Nord per marxar a Lleida, i en el seu lloc s'incorpori l'inspector Antoni Mestre, que fins ara era el cap de la comissaria de Vic.

L'encara cap de la comissaria de Martorell, Xavier Ribelles, ha valorat molt positivament els tres anys i mig a Martorell, ja que "ens vam instaurar en un lloc on no hi havia Mossos i cal destacar sobretot la bona entesa amb la Policia Local i la proximitat amb la ciutadania". Mestre, que ja va ser destinat a Martorell com a sotscap i a partir de dilluns exercirà de màxim responsable, considera que la línia a seguir és la continuista, perquè "quan les coses s'han fet bé, no cal canviar-les".

D'altra banda, els dos inspectors han assegurat que el Baix Llobregat Nord és una zona de baix índex delictiu, en el qual predominen els delictes relacionats amb les empreses, ja que, com ha apuntat Ribelles, "és una zona que no pertany a l'àrea metropolitanta, però tampoc a interior, en la qual hi ha molts polígons industrials i la gran part de delictes són derivats dels furts a polígons industrials, com pot ser el cas del coure".