El que ha estat l'entrenador del Laboral Kutxa la temporada passada, Ibon Navarro, és a hores d'ara un dels aspirants a ocupar la banqueta del Bàsquet Manresa. Està ben situat per ser finalment l'home escollit però també des de la direcció esportiva del Nou Congost s'apunta que no és l'únic candidat que hi ha. D'altra banda, José Luis Ortiz, l'agent de Navarro, espera que en els propers dies hi hagi una proposta del Manresa ja que el seu representant prefereix ser primer entrenador que no un ajudant de Pablo Laso al Madrid, l'altra possibilitat que té damunt de la taula per a l'any vinent.

L'entrenador nascut a la ciutat de Vitòria fa 39 anys, que ha estat tècnic ajudant en el Baskonia, en el València i el Menorca, ha tingut l'oportunitat de dirigir el conjunt de casa seva durant bona part de l'última temporada, el Laboral Kutxa, quan van destituir l'italià Marco Crespi el novembre. No es va poder classificar per a la Copa del Rei, però sí que va entrar en el Top-16 de l'Eurolliga i va arribar als play-off de l'ACB, on seria eliminat per l'Unicaja. El club de Vitòria va decidir donar les regnes a Velimir Perasovic de cara a la campanya 2015/16 i va oferir a Navarro fer les funcions de segon però aquest va desestimar l'oferta, tot desitjant continuar la seva carrera fora del Buesa Arena.

Ibon Navarro va ser dijous a les oficines del Nou Congost i es va entrevistar amb Pere Romero. Fins fa pocs dies, l'entrenador basc era entre els possibles candidats per agafar les regnes del Múrcia, que finalment es va decidir pel tècnic grec Fotis Katsikaris. L'agent d'Ibon Navarro, José Luis Ortiz, opina que "la reunió va anar força bé i el que esperem és que durant els propers dies el Manresa ens digui alguna cosa més concreta".