Una de les revelacions més sorprenents que va fer ahir Josep Vives va ser el fet que La Bruixa d'Or encara no es troba totalment descartada com a copatrocinador per a la temporada que ve, tot i que el seu màxim responsable, Xavier Gabriel, a qui es va proposar la presidència del club, va admetre la setmana passada a Regió7 que aquesta etapa ja s'havia acabat.

Vives va dir que "és una situació que tenim en stand by. Hem de parlar amb el senyor Gabriel a veure què passa, i no la tenim descartada". Aquesta era la resposta que va donar quan va ser qüestionat sobre si amb el patrocini principal d'ICL es compensava la baixa de l'administració de loteria. El president va matisar que "el patrocini d'Iberpotash és molt important i ens compensa de pèrdues, però necessitem tothom. Aquest és un club que s'ha aguantat amb caps d'agulla durant moltes èpoques i continuem estant així. Hem de tenir més abonats, més empreses i més copatrocinadors. Presentem un acord extraordinari perquè sense ell no podríem parlar de la continuïtat del Bàsquet Manresa, però és cert que en necessitem més" per continuar.

A l'inici de l'acte d'ahir, Vives havia agraït el suport de La Bruixa d'Or en els últims anys, dos i mig dels quals com a primer patrocinador, "sense el qual avui no seríem aquí". També va tenir un record per a Josep Salido, "un dels pares del nostre club", que va morir fa pocs dies.