L'habitual trobada dels jugadors i els tècnics de l'ICL Manresa amb els mitjans de comunicació no va ser un bany de masses per als d'Ibon Navarro, però sí que va servir per treure la conclusió que hi ha bon ambient entre els integrants de l'equip i que existeix la confiança que es pot canviar el ritme de resultats d'una pretemporada òrfena de triomfs. En un acte que va començar amb mitja hora de retard, i en què no hi van ser ni el capità, Román Montañez, per motius personals, ni el president, Jaume Arnau, els integrants de la plantilla bagenca van atendre els mitjans de comunicació, gairebé tots locals, per donar-los a conèixer les seves impressions de cara a la nova temporada.

I la realitat és que hi ha confiança. Des del cos tècnic de l'equip s'envia el missatge que ha estat una pretemporada exigent, que ha costat d'acoblar tants jugadors nous a la lliga, alguns dels quals, com el pivot Maksim Sandul, tenen veritables problemes amb l'idioma, però hi ha la seguretat que la progressió és bona i que, tot i els resultats, la feina feta aflorarà ja a partir del duel de dissabte a la pista del Fuenlabrada.

Primeres fotografies

En els moments previs a les entrevistes personals, els jugadors de l'ICL van finalitzar l'entrenament tots junts al centre de la pista, demostrant una imatge d'unitat que és meritòria en un grup tan heterogeni. Ibon Navarro té experiència a l'hora d'acoblar grups humans, ja que la temporada passada, quan va accedir a la banqueta del Laboral Kutxa en substitució de l'italià Marco Crespi, va haver d'assumir una gran quantitat de novetats i dotar l'equip de tot allò que ell li volia aportar. Al final, el resultat va ser positiu, malgrat que no va rebre la confiança de la directiva alabesa a l'hora de renovar el seu contracte.

En aquesta ocasió sembla que li succeirà el mateix en un equip que, tot fa indicar, es basarà força en les prestacions del seu pivot estrella, Dejan Musli. Ahir, el balcànic va ser un dels més comunicatius quan es van fer les fotografies per posicions. Se'n va fer una amb els quatres i cincs de l'equip, acompanyat per Ricky Sánchez, el mencionat Sandul, Dimitri Flis i el jove Deng Mayot, que aquests dies s'entrena amb el primer equip. Va ser ell qui els va ordenar i qui va demanar als fotògrafs com s'havien de superar. Sembla que ha agafat galons.