L'ICL Manresa ha derrotat al Morabanc Andorra (74-77) i ha aconseguit la primera victòria a domicili de la temporada a la Lliga ACB.

El conjunt d'Ibon Navarro ha estat liderat per un imperial Dejan Musli, que ha firmat 19 punts i 8 rebots. A la gran actuació de Musli si ha sumat l'encert des de la línia de tres punts, que ha desnivellat un final molt igualat. Amb aquest resultat, l'ICL suma dues victòries i una derrota.

El conjunt manresà ha començat el partit amb Thomas, Otverchenko, Grigonis, Sánchez i Musli. El primer quart ha estat de tempteig, molt igualat. Cap dels dos equips s'ha destacat en el marcador.

En el segon quart, el Morabanc Andorra ha estat millor i ha imposat el seu joc. Els locals s'han posat per davant i han obert forat. La primera meitat ha acabat amb el resultat de 37 a 30. Això ha esperonat al homes de Navarro, que han sortit a per totes a la segona meitat.

Al tercer quart ha aparegut Dejan Musli per guiar el Manresa cap a la victòria. La intensitat i l'encert dels manresans ha demostrat que el seu viatge a Andorra era per emportar-se la victòria.

Els triples d'Otverchenko i l'encert de Musli a la pintura han fet reviure al Manresa, que ha aconseguit acostar-se en el marcador al final del 3r quart (58-56).

L'últim acte del partit ha resultat tot un èxit per l'ICL Manresa. Amb un bon joc interior, els bagencs s'han valgut dels moviments de Musli per arribar al final amb el marcador a favor.

En moments de nervis, amb el resultat ajustat, els jugadors bagencs han respost positivament i no els ha tremolat el canell per sumar la segona victòria consecutiva.

El treball del pivot serbi l'ha secundat de manera brillant Marius Grigonis i Ruslan Otverchenko, impecables des de la línia de tres punts.

-Fitxa tècnica

74 - Morabanc Andorra (16+23+19+16): Schreiner (5), Stojanovski (15), Betinho (3), Clark (5), Jones (23) -cinc inicial- Shermadini (7), Navarro (2), Bogdanovic (11), Sada (-) i Pino (3).

77 - ICL Manresa (18+12+26+21): Thomas (2), Overtchenko (13), Grigonis (14), Sánchez (6), Musli (19) -cinc inicial- Simon (4), Sandul (2), Hernández (6), Montáñez (2), Flis (6) i Barrera (3).