Després de quinze dies sense cap partit de competició, l'ICL reprèn aquest migdia la lliga Endesa amb un partit al Congost contra un rival en estat de gràcia, un Fuenlabrada que arriba enfilat al sisè lloc de la classificació, amb onze victòries. Els manresans estan encallats amb set, les que tenien quan van acabar la primera volta i necessiten tornar a sumar. El tècnic Ibon Navarro ha fet una crida a l'afició per demanar-li suport en els partits a casa, en aquest d'avui i en el de la propera setmana contra l'Obradoiro.

Els darrers dies han estat força moguts al Congost, amb sortides i l'arribada de Lluís Costa, que avui farà el seu debut. Per causa major, ha marxat el lesionat Milisavljevic, i han rescindit contracte els jugadors Jermaine Thomas i Ricky Sánchez. El Manresa en aquests moments té una fitxa no coberta per completar els dotze elements. Ibon Navarro ha dit que "volem portar el millor jugador possible".

Paunic i Popovic, amenaces

Ibon Navarro està content de com ha treballat l'equip els darrers dies als entrenaments: "quan ve un jugador nou, en aquest cas Lluís Costa, sempre refresca, dóna més vitalitat al grup".

Del rival d'avui, el Fuenlabrada, Navarro en diu que "al principi de la lliga ja vaig manifestar que no creia que estigués als últims llocs, en la lluita per a la permanència. Ja veia que tenia jugadors boníssims a la plantilla; de tota manera, tot el que està fent té molt mèrit perquè està davant d'equips que són, en teoria, superiors.

El seu encert a fitxar i en la forma de jugar ha estat innegable. Mentalment es troben en un moment increïble, pletòric, els surt tot bé. Tenen uns homes que estan com mai; i és el cas de Paunic, ple de confiança en ell mateix. A més tenen el luxe de Marko Popovic, que és un jugador d'Eurolliga que exerceix de líder dins i fora de la pista. El Montakit té una dinàmica que és l'enveja de molts equips de la lliga".