L'ICL Manresa ha fet públic avui el fitxatge de qui ha de ser el base titular la temporada que ve. Es tracta del segon serbi de l'estiu. Després de l'escorta Petar Aranitovic, arriba Aleksandar Cvetkovic qui, com el seu company, arriba procedent del Partizan de Belgrad. És un jugador de 22 anys i 1,88 metres d'alçada i firma per una temporada.

Curiosament, Cvetkovic va jugar contra els manresans la pretemporada passada. Va ser en un partit amistós entre el València, equip amb el qual va disputar els partits de preparació per les absències dels tres bases habituals, i els bagencs. Els taronja van guanyar per 73-71 a Godella i el jugador balcànic hi va anotar 9 punts.

El director esportiu, Pere Romero, ha declarat que "serà un home important de la plantilla. És molt bon director de joc. El seguim des de la temporada passada i ja hi havíem pensat després de la baixa de Jermaine Thomas". Segons ell, Cvetkovic ens donarà "direcció de joc, anotació i defensa".

Cvetkovic havia jugat quatre temporades amb l'Estrella Roja i, després d'una cessió de dos anys al MZT Skopje macedoni, va fitxar pel Partizan l'estiu passat. Als blanc-i-negres va anotar 10,3 punts per partit i va repartir 3,3 assistències en la lliga domèstica, a més de tenir bons percentatges en triples (40,3%) i tirs llirues (83,1%). De moment, l'ICL té dos bases, el serbi i Lluís Costa.