Deng Mayot i Guillem Jou seguiran una temporada més a les files del Club Bàsquet Martorell com a jugadors vinculats de l'ICL Manresa per la nova temporada, juntament amb l'anunciat David Jofresa, desvinculat del Morabanc Andorra.

Adrià Alonso, entrenador de l'equip, ja té la plantilla tancada amb aquestes tres vinculacions. La temporada passada, el sudanès Mayot va ser molt important en el tram final de la temporada, mentre que Jou va ser el més regular amb Xavier Garcia, primer, i després, amb Borja San Miguel.

D'aquesta manera, la plantilla estarà formada per Albert Fusalba, Mario Fuentes, Rubèn Morales, Marc Bernadí, David Jofresa, Deng Mayot, Guillem Jou, Henrique Piedade, Álex Hernández, Álex Blanco, Adrià Retrés i Cristian Oliva. Sergi Lardín i Andrés Hernangómez del filial participaran també en la pretemporada.

D'altra banda, Nil Sabata jugarà la temporada vinent al CB Tarragona. El jugador d'Artés provarà de créixer en una categoria superior com és l'EBA. Així, Sabata s'incorporarà a l'equip tarragoní sota les ordres de Berni Álvarez. Pel Tarragona serà la tercera temporada consecutiva a la categoria. El curs passat va quedar-se a les portes de disputar la final de l'ascens a LEB Or.

El primer equip de Martorell tornarà a la feina el proper dilluns en l'estrena de pretemporada amb la majoria de la plantilla.