Ibon Navarro era rebut amb aplaudiments al Buesa Arena, el pavelló de la seva ciutat, i va ser acomiadat amb l’afició cantant el seu nom. Segur que hauria preferit donar un disgust als vitorians i que haguessin marxat enfadats. Sobre el partit, Navarro va afirmar que «el nostre objectiu era intentar competir amb el Baskonia des d’un punt de vista físic, i crec que ho hem aconseguit durant 32 minuts. Hem fet una bona gestió de les faltes, de la duresa, de no permetre cistelles fàcils al rival.

Al tercer quart, quan el Baskonia acostuma a fer els millors números, ha estat el moment en el qual ens hem posat dins la lluita per guanyar. Però aquí els partits es fan llargs i, quan a falta de 6 minuts ens hem posat a un punt, hem vist com ells han estat encertats en el tir de 3 punts i nosaltres hem quedat sense opcions. Potser si ens haguéssim apropat més tard, quan haguessin faltat dos o tres minuts, el resultat hauria estat diferent».

Sobre la remuntada d’ahir, va recordar que «en altres dels últims partits hem vingut des del darrere, ens hem col·locat a un o dos punts, i hem deixat de jugar junts, en equip. Són moments en els quals prenem males decisions, i que ens costen victòries. Hem de saber assumir aquesta màxima tensió en els frec a frec».

Preguntat per si pot ajudar d’alguna forma el partit en el Buesa Arena de cara al matx que cal jugar diumenge contra l’Andorra, al Congost, Navarro va comentar que «aquest equip ha d’aprendre unes quantes lliçons, i ho ha de fer molt de pressa. Avui marxarem amb una que és important: si som molt durs en pista com avui, podem competir fins i tot amb el Baskonia. Hem de ser llestos i aprendre; al vestidor no els he vist conformistes, estaven enfadats per haver perdut, i això és bon senyal».

L’entrenador va destacar el «treball seriós de Montañez tot i la pressió dels bases rivals», una contribució que «ens pot ajudar molt si, en proper partits, no podem tenir Costa i Rush».

El Baskonia va jugar més cansat del normal perquè divendres a la nit no va poder aterrar a l’aeroport de Vitòria i va fer nit a Madrid. Sito Alonso, el tècnic, va destacar tres coses: «haver guanyat contra un ICL ferm, l’exemple de Jaka Blazic als companys d’estar al cent per cent sempre, i la concentració que hem tingut al moment culminant».