Rafa Martínez va ser l'home de la tarda al Nou Congost, tant pel que va fer sobre el parquet, com per l'interès que suscitava a la grada. No va parar de fer-se fotos amb aficionats i va acabar ovacionat per un públic que encara el considera seu: «molt emocionat. El Congost és casa meva, tinc la meva família aquí, conec molta gent i ha estat bastant especial».

Respecte a la situació de l'ICL, el santpedorenc va dir que «no és fàcil» i va analitzar: «té el pressupost que té, cada vegada és més difícil i la lliga és molt dura i competitiva. Aquest any ha tocat patir. Crec que l'equip treballa al màxim nivell però no arriben els resultats. L'important és que no es rendeixin i continuïn lluitant fins a final de temporada».

I també va parlar del seu València: «sabíem que no seria un partit senzill després d'un pal molt gran a casa nostra». Tot i això, confia a acabar lluitant pel títol de lliga: «queden set partits de lliga i els play-off, i tindrem opcions si continuem jugant com ho fem. Si no tenim lesions, podem arribar molt lluny».