Un agent de paisà dels Mossos d'Esquadra ha resultat ferit greu aquest migdia a Puig-reig en ser apunyalat pel germà d'un home a qui estava identificant per un presumpte delicte de receptació. La punyalada, comesa amb un ganivet de cuina, li ha afectat el ronyó, tot i que l'agent està fora de perill, ingressat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Els dos homes, de 22 i 24 anys i de nacionalitat equatoriana han quedat detinguts, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets han tingut lloc als voltants de les 2 del migdia, quan una patrulla de paisà de la unitat d'investigació de la comissaria de Berga estava identificant un individu davant de casa seva, al carrer Sant Marçal de Puig-reig, amb l'objectiu de detenir-lo. De cop i volta, el seu germà, en sentir els crits del sospitós, ha sortit de casa seva i ha apunyalat per l'esquena un dels mossos. Seguidament, s'ha tancat a casa amb el ganivet, però al final n'ha sortit voluntàriament després que el convencessin les nombroses patrulles que han acudit posteriorment a la població. El seu germà, que s'ha escapolit del lloc dels fets, també s'ha entregat de forma voluntària.

El mosso, després de ser atès pel SEM, ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on ha estat intervingut. Segons fonts consultades, l'agent està fora de perill, ja que la ganivetada li ha afectat el ronyó lleument.