L'Ajuntament de Berga i el patronat de la Patum, amb la col·laboració de l'Associació la Patum Productors i Instagrafic han convocat la tercera edició del concurs de fotografies de la festa a Instagram. Els organitzadors han explicat que el concurs "pretén contribuir a incentivar a la vegada que posar en valor aquesta altra vessant de la Patum que cada any pren més volada" la de la festa "viscuda i compartida a través de les xarxes socials i, en aquest cas, mitjançant Instagram".

Hi haurà tres premis, un per cada categoria: Patum Completa (inclou les patums de lluïment) Patum Infantil i passades o passacarrers, que constaran en cada cas d'un lot de productes de la marca La Patum, més un àlbum Instagràfic Prints. Per participar al certamen, a més d'etiquetar les fotos amb els hastags #FotoPatum i #Patum, "caldrà acompanyar aquestes etiquetes de la corresponent a la categoria en cada cas (#PatumCompleta #Pat.

Les bases per partiicpar en aquets concurs es poden consultar a la web de l'Ajuntament de Berga i del patronat de la festa.