Aquest divendres, ha tingut lloc l´acte de cloenda de la 7a. Escola d´Estiu per Persones Emprenedores, una iniciativa de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà per fomentar les actituds emprenedores, millorar les competències i habilitats per impulsar una idea o un projecte o la recerca ocupació.

En aquesta setena edició de l´Escola han participat 28 alumnes que han pogut treballar sobre el seu projecte des de la visualització de la idea fins a la comunicació del producte, passant pel pla de finançament, la tramitació administrativa de la creació d´un projecte empresarial o la negociació.

L´acte de cloenda de l´Escola d´Estiu per Persones Emprenedores ha comptat amb una taula rodona sobre experiències emprenedores del Berguedà amb la intervenció de Jordi Millan - Gintònic.cat - i Àngel Noguera - CiM Aigua, que han destacat la necessitat de posar en valor la dedicació, la constància, la capacitat de sacrifici, l´ambició, l´esforç, la felicitat i il·lusió de les persones amb iniciativa, com també, han destacat la necessitat de fer país des de l´empresa.

Per la seva banda, Ampar Gil - en representació de l´alumnat - ha mostrat la seva satisfacció per poder realitzar una formació de qualitat i gratuïta sobre emprenedoria al Berguedà, i ha agraït l´aposta de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà i de les entitats col·laboradores. A més a més, ha volgut fer una agraïment especial a l´equip docent format per Francesc Rufas, Marc Bernadich, Joan Camps i Josep Vives per la seva capacitat explicativa i didàctica que els ha permès fixar un horitzó de futur al Berguedà.

Finalment, Sergi Roca - President de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà - s´ha mostrat satisfet per la consolidació de l´Escola d´Estiu per Persones Emprenedores, com el cicle formatiu d´emprenedoria i de creació d´empresa de referència a la Catalunya Central i que ja s´està replicant a altres territoris com al Moianès. A més, ha volgut felicitar a l´alumnat de l´Escola per l´entusiasme i el talent per creure amb el nostre territori.

L´Escola d´Estiu per a Persones Emprenedores és una iniciativa de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col€laboració de la Universitat Central de Catalunya, l´Ajuntament de Berga, la Cambra de Comerç de Barcelona - Delegació Berguedà, l´Associació Independent de Joves Emprenedors de Catalunya, l´Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i el BBVA amb el suport de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.