El Formatjazz arriba a la cinquena edició. Avui, a partir de les 9 de la nit, la plaça de l'Església de Borredà acollirà un any més aquest certamen que fusiona música i gastronomia.

Aquesta vegada, els impulsors de la proposta han volgut celebrar el cinquè aniversari amb una de les big band amb més prestigi del país: La Vella Dixieland. Pel que fa a la part gastronòmica, el formatger Antoni Chueca ha destacat que, "després d'un viatge per diversos països en les darreres edicions, enguany hem volgut aterrar a Espanya i buscar formatges de Galícia, Astúries i Cantàbria". Els assistents tastaran set formatges diferents típics de les zones esmentades.

El preu del tast serà de 10 euros, i a banda dels formatges també inclourà una copa de vi de la Conca de Barberà o de la cervesa berguedana Quer. La Berguedana de Jazz, la Mostra de Formatges de Borredà, l'Ajuntament de Borredà i Formatges Bauma, organitzadors del certamen, esperen que es mantingui l'èxit de convocatòria de les edicions passades, amb més de 300 persones.