Les obres de millora dels vestidors del camp municipal de futbol de Berga ja s'han iniciat. Es tracta d'una actuació amb un cost de gairebé 115.000 euros que servirà per fer una intervenció a fons en un equipament en què no s'actuava des que es va fer, a la dècada dels 80, i que presentava moltes mancances.

Fonts del Club Esportiu Berga (CEB) han expressat a Regió7 la seva satisfacció per l'inici d'aquests treballs i han indicat que suposaran una important millora per als 300 joves que calculen que els fan servir cada setmana. Tot i que el projecte d'aquesta intervenció es va aprovar el maig d'enguany i aleshores es preveia l'inici dels treballs entre final de juny i principi de juliol, diferents entrebancs burocràtics han anat endarrerint-ne l'inici fins ara.

Els vestidors del camp de futbol de Berga presenten importants deficiències. Per aquesta raó, ja fa un parell d'anys que responsables del CEB havien exposat a l'executiu berguedà la necessitat de fer-hi accions de millora per tal de posar-los al dia. Aquests vestidors daten de la dècada dels 80.

És previst que els treballs que du a terme l'empresa berguedana Beravi s'enllesteixin en un termini de tres mesos si no sorgeixen imprevistos.