Gironella obre el termini d'inscripció per a una nova fase del Programa Inclou

El projecte buscar promoure la inclusió social i laboral de persones que es trobin en risc d'exclusió social

07.02.2016 | 17:20

L´Ajuntament de Gironella ha aprovat una nova convocatòria per incorporar 4 treballadors per a actuacions de caràcter temporal i d´interès general i social de suport als àmbits del consistori, dins del projecte Inclou. El procés d'inscripció estarà obert fins el proper dia 12 de febrer.

Aquest projecte busca promoure la integració social i laboral de veïns del municipi en situació d´exclusió social i oferirà dues places per a conserge d´espais municipals i dues per a peó de la via pública.

Les funcions del conserge consistiran en vigilància i custòdia dels edificis municipals, que implicaran l´obertura i tancament en els horaris establerts, la vigilància en entrada i sortida de persones, i funcions referides al manteniment i neteja de l´espai, en funció de les activitats previstes.

Per altra banda, el càrrec de peó de via pública consistirà en realitzar tasques rutinàries i senzilles vinculades als treballs de construcció i manteniment de carreteres, ponts, mobiliari urbà i altres tipus d´obres públiques.

Aquesta serà la setena convocatòria d´aquest projecte, ideat a finals del 2012, i del que se n´han beneficiat 28 persones.

El contracte laboral que se subscriurà per a cada persona escollida serà de 6 mesos de durada, improrrogables, a partir de la data de contractació amb un promig de 37´5 hores setmanals de dilluns a divendres, de les quals, el 10% seran destinades a formació, tali com es farà constar en el contracte laboral.

Totes les sol·licituds s´hauran de presentar al Registre de l´Ajuntament de Gironella en horari d´atenció al públic, fins el 12 de febrer de 2016.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema