L’Ajuntament de Gironella ha aprovat una nova convocatòria per incorporar 4 treballadors per a actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social de suport als àmbits del consistori, dins del projecte Inclou. El procés d'inscripció estarà obert fins el proper dia 12 de febrer.

Aquest projecte busca promoure la integració social i laboral de veïns del municipi en situació d’exclusió social i oferirà dues places per a conserge d’espais municipals i dues per a peó de la via pública.

Les funcions del conserge consistiran en vigilància i custòdia dels edificis municipals, que implicaran l’obertura i tancament en els horaris establerts, la vigilància en entrada i sortida de persones, i funcions referides al manteniment i neteja de l’espai, en funció de les activitats previstes.

Per altra banda, el càrrec de peó de via pública consistirà en realitzar tasques rutinàries i senzilles vinculades als treballs de construcció i manteniment de carreteres, ponts, mobiliari urbà i altres tipus d’obres públiques.

Aquesta serà la setena convocatòria d’aquest projecte, ideat a finals del 2012, i del que se n’han beneficiat 28 persones.

El contracte laboral que se subscriurà per a cada persona escollida serà de 6 mesos de durada, improrrogables, a partir de la data de contractació amb un promig de 37’5 hores setmanals de dilluns a divendres, de les quals, el 10% seran destinades a formació, tali com es farà constar en el contracte laboral.

Totes les sol·licituds s’hauran de presentar al Registre de l’Ajuntament de Gironella en horari d’atenció al públic, fins el 12 de febrer de 2016.