Finalitza el termini de presentació de cartells anunciadors de les Festes de Corpus

S'han presentat 38 propostes

15.03.2016 | 11:28

Un cop fet el recompte després que el passat divendres 11 de març finalitzés el termini de presentació dels cartells anunciadors de les Festes del Corpus de 2016, en aquesta 42a edició del Concurs de Cartells de La Patum s´hi han presentat un total de 38 treballs, d´entre els quals en sortirà el cartell que anunciarà les Festes del Corpus d´enguany.

Aquest mateix dissabte, el Jurat Qualificador ha procedit a la selecció dels cartells finalistes, que s´exposaran entre els dies 20 de març i 3 d´abril a l´Oficina de Turisme de l´Ajuntament de Berga, on tothom qui ho desitgi podrà anar-hi a votar el cartell que més li agradi i escollir així la persona guanyadora. Les votacions es faran presencialment, però cal identificar-se prèviament, ja que només s´acceptarà un vot per persona. El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 8 de maig, just després del Ple Extraordinari de l´Ascensió que es farà per aprovar la celebració de La Patum.

El Jurat qualificador enguany ha estat format per la regidora de La Patum, Mònica Garcia Llorens; el guanyador del Concurs de Cartells de l´any 2015, Jordi Plana Pey; el dissenyador gràfic Albert Sallés Abillar; l´advocada i patumaire Anna Emília Puig Rodríguez; el fotògraf Joan Parera Pons; el publicista i dissenyador Ramon Fondevila Guinart, i Salvador Vinyes Reig, dissenyador gràfic, pintor, dibuixant i creador del logotip de La Patum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema