Veïns llencen deixalles on hi havia contenidors a Berga

La creació de les illes de reciclatge fa que canviï la ubicació de contenidors i alguns berguedans opten per llençar la porqueria a terra

21.03.2016 | 07:35
Bosses de deixalles a terra al carrer del Comte Oliba, ahir

La creació d'illetes de reciclatge iniciada pel Consell Comarcal del Berguedà la setmana passada a Berga no sembla agradar a tothom. Hi ha veïns de diferents punts de la ciutat que han decidit llençar les deixalles allà on fins ara hi havia els contenidors, que des de la setmana passada han canviat d'ubicació perquè s'han ressituat. En la majoria de casos són ubicats a pocs metres d'on eren fins ara.

El Consell Comarcal del Berguedà, que gestiona el servei de recollida, ha rebut diferents trucades de veïns que es queixen del canvi d'ubicació dels contenidors, segons ha admès a Regió7 el conseller comarcal de Medi Ambient, Francesc Xavier Francàs. L'ens comarcal ha informat de la situació els representants del consistori amb els quals s'ha de reunir avui per veure com enfoquen aquesta nova problemàtica que de moment s'ha produït en indrets puntuals del nucli com el carrer Guillem de Berguedà, el carrer Comte Oliba a la cruïlla amb el carrer Sardana, a sota la plaça d'Europa o a Santa Eulàlia. Aquest és un assumpte que també va ser damunt la taula en la reunió de la comissió de residus del Berguedà celebrada ahir a la tarda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema