Amb la voluntat de seguir acostant l´Ajuntament a la ciutadania i obrir-lo a tothom per tal que pugui conèixer-ne els espais més emblemàtics, aquest dissabte dia 23 el consistori berguedà farà una jornada de portes obertes coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Així, l´Ajuntament de Berga permetrà a tothom qui vulgui participar-hi, fer un petit recorregut pels espais principals de l´ens: Alcaldia, la Sala de Plens, el despatx noble, la Sala d´Agermanaments o el balcó de l´Ajuntament, acompanyats per membres de l´equip de govern que podran fer-los una breu explicació dels diferents espais. Aquesta visita es podrà fer a les 12 del migdia o a les 5 de la tarda, que són els dos torns establerts i que tindran com a punt d´inici la plaça de Sant Pere.

Amb aquesta activitat, l´Ajuntament de Berga se suma a les que duran a terme les diferents entitats de la ciutat al llarg del dia al carrer Major i als seus voltants, coincidint en una data tan especial com ho és la diada de Sant Jordi. De fet, precisament s´ha cregut oportú des del consistori berguedà aprofitar que enguany la Diada s´escau en cap de setmana per afegir-se a la festa tot contribuint en la dinamització d´aquesta donant també a conèixer el patrimoni de la ciutat.