L'Ajuntament de Gironella i el Club Atlètic Gironella impulsen la construcció del que serà el quart vestidor del camp d'esports municipal de Gironella. El nou vestidor ja té realitzada tota l´estructura exterior. La regidora d´Esports, Maria Àngels Sallés, ha explicat que el proper pas serà realitzar la fase final amb les instal·lacions i obres interiors que costaran uns 30.000 euros.

Es preveu que el quart vestidor estarà enllestit a principis de la temporada 2016-2017 després de dos mesos d'obres i es finançarà amb fons propis municipals. En un comunicat la regidora Sallés ha especificat que el camp municipal, de gespa artificial des del 2008, dóna serveis a les activitats extraescolars de les escoles, a les iniciatives del Consell Esportiu del Berguedà i de manera especial als 13 equips i més de 150 esportistes que en les diferents categories participen al centenari Club Atlètic Gironella.

Fonts municipals han indicat que «amb aquesta actuació es donarà resposta a una necessitat latent d'espais al camp d´esports i se segueix amb el compromís de millora constant de la zona esportiva municipal».