L'àliga de la Patum infantil apadrinarà l'àliga petita de Reus

L'estrena de la nova figura de la imatgeria festiva de Reus serà el 25 de juny

18.06.2016 | 07:42
L´Àliga de la Patum Infantil

L'àliga de la Patum Infantil apadrinarà l'àliga petita de Reus. Coincidint amb la celebració del 20è aniversari de l'àliga de Reus el Col·lectiu Reusenc d'Activitats Culturals presentarà en societat aquesta nova figura. L'acte d'estrena serà el proper 25 de juny a Recus, on hi participarà el bestiari infantil de diverses manifestacions culturals del país.

A banda de l'àliga de la Patum Infantil, que sortirà de Berga per primera vegada a la història, també apadrinarà a la nova figura la Mulasseta de Reus. L'activitat s'iniciarà a les 10 del matí amb la signatura de l'apadrinament a la sala de plens de l'ajuntament de Reus amb la presència de l'alcalde, la presidenta de la colla gegantera de Reus, el president del Col·lectiu Reusenc d'Acció Cultural i el president de la Patum Infantil. A partir de les 11 es presentarà en públic la nova figura i en acabat hi haurà una cercavila pels carrers de la ciutat que finalitzarà amb un dinar popular.

Des de l'Ajuntament de Berga i l'Escola Municipal de Música de Berga s'ha obsequiat a la Banda Simfònica de Reus amb un llibre de les partitures de la Patum perquè puguin interpretar el ball de l'àliga i altres peces patumaries durant la cercavila.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema