L'Hospital de Dia Oncològic, que recentment ha estrenat una nova ubicació dins de l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, incorporarà properament vuit quadres cedits per l'Ajuntament de Cercs.

Es tracta d'obres guanyadores dels dos concursos de pintura ràpida que s'organitzen al municipi: el Memorial Antoni Serra, per les festes del Roseret; i el concurs del Festival de la Baells, que tenen l'aigua com a principal protagonista. Els quadres passaran a decorar les parets del nou Hospital de Dia Oncològic amb la voluntat de transmetre optimisme i pensament positiu a totes les persones usuàries d'aquest equipament.

L'acte de lliurament dels quadres es va celebrar fa pocs dies a les instal·lacions de l'ajuntament de Cercs, amb la presència de Jesús Calderer, alcalde de Cercs; de Montse Venturós, alcaldessa de Berga i presidenta del patronat de la Fundació Hospital Sant Bernabé; el gerent de la Fundació, Enric Ballabriga; i també del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cercs, Xavier Serra.