Sis dies de festa sense parar arriben avui al final a Gironella. La vila tanca la festa major d'en- guany, com ja és tradicional, amb la cantada d'havaneres a la plaça de la Vila amb Els Pescadors de l'Escala. El reconegut grup actuarà a partir de 2/4 de 10 de la nit per cloure els actes d'una de les festes majors més concorregudes de la comarca.

Mentre s'espera cloure el darrer dels actes, aquesta nit, el regidor de Festes de Gironella, Lluís Vall, ha fet un primer balanç molt positiu de la celebració d'enguany en declaracions a a Regió7. Vall ha assegurat que alguns dels actes que ja estan consolidats han tingut més participació que anys anteriors, com per exemple, el concert de l'Orquestra Selvatana de diumenge, que va aplegar més de 1.300 a la plaça de l'Estació. Per altra banda, també ha valorat molt positivament les noves incorporacions al programa com la diada de Sant Roc amb la ballada popular de l'Almorratxa.

El regidor també ha destacat l'èxit de la festa major infantil i la festa jove, així com de la resta d'activitats culturals i d'oci.