L'Ajuntament ha informat que aquest cap de setmana, amb motiu de la Berga Bolet i de la cremada de la falla del concurs de boletaires, hi haurà diferents alteracions del trànsit a la ciutat.

Així, dissabte dia 1, durant tot el dia i amb motiu de la Berga Bolet restarà prohibit estacionar a la plaça de Sant Pere, a la plaça Doctor Saló i a la plaça de les Fonts. Igualment estaran tallats al trànsit rodat el carrer Balmes, la plaça Doctor Saló, la plaça de Sant Pere, el carrer Ciutat, el carrer Mossèn Comellas (excepte pel veïnat), el carrer Puig-reig, el carrer Verdaguer (excepte el veïnat, que haurà d'entrar i sortir pel carrer Pmpeu Fabra), la plaça de les Fonts, la Ronda Queralt des de la Ronda Moreta fins al passeig de les Estaselles, el carrer Instrucció (excepte els guals), el carrer Sant Antoni (excepte els guals), i el carrer Clavé amb plaça del Forn (excepte els guals).

Pel que fa al carrer Santa Joaquima de Vedruna amb el carrer Onze de Setembre i Santa Joaquima de Vedruna amb passeig de les Estasselles, hi haurà senyals de carrer tallat informant que la ronda Queralt resta tallada al trànsit i per tant, es recomana utilitzar el carrer Frai Frederic o passar pel carrer Rasa del Canyet.

El diumenge dia 2, també amb motiu de la Berga Bolet i durant tot el dia fins a les 8 del vespre restarà prohibit estacionar a la plaça de Sant Pere, a la plaça Doctor Saló i a la plaça de les Fonts. . Igualment estaran tallats al trànsit rodat el carrer Balmes, la plaça Doctor Saló, la plaça de Sant Pere, el carrer Ciutat, el carrer Mossèn Comellas (excepte pel veïnat), el carrer Puig-reig, el carrer Verdaguer (excepte el veïnat, que haurà d'entrar i sortir pel carrer Pompeu Fabra), la plaça de les Fonts, la Ronda Queralt des de la Ronda Moreta fins al passeig de les Estaselles, el carrer Instrucció (excepte els guals), el carrer Sant Antoni (excepte els guals), i el carrer Clavé amb plaça del Forn (excepte els guals).

Pel que fa al carrer Santa Joaquima de Vedruna amb el carrer Onze de Setembre i Santa Joaquima de Vedruna amb passeig de les Estasselles, hi haurà senyals de carrer tallat informant que la ronda Queralt resta tallada al trànsit i per tant, es recomana utilitzar el carrer Frai Frederic o passar pel carrer Rasa del Canyet.

El mateix diumenge i amb motiu de la cremada de la Falla en el marc del concurs de boletaires, de les 4 de la tarda a les 11 de la nit restarà prohibit estacionar al passeig de la Pau, tant en sentit ascendent des del carrer Pere Pere III, com en sentit descendent des de la plaça de la Creu fins a la carretera de Sant Fruitós, i el tram central del passeig de la Pau connexió amb Gran Via. Així mateix al carrer del Roser des de la plaça de la Creu fins al carrer Cervantes i a la carretera de Sant Fruitós des de Serafí Pitarra fins Pere III per parada de bus ALSA. Els taxis tindran ubicada la parada al passeig de la Pau en sentit descendent des del carrer Gran Via fins a la carretera de Sant Fruitós i del carrer del Roser des de la plaça de la Creu fins al carrer Cervantes estarà destinat a serveis d'emergències.

També restarà tallat al trànsit rodat el passeig de la Pau en sentit ascendent des del carrer Pere III fins a la plaça de la Creu, passeig de la Pau en sentit descendent des de la plaça de la Creu fins a la carretera de Sant Fruitós, el carrer Gran Via des del carrer Cervantes fins al carrer Barcelona, la plaça de la Creu des de la Ronda Moreta, el carrer del Roser des de la plaça de la Creu fins el carrer Cervantes i el carrer Banys.