Els responsables de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga havien anunciat que es faria un sopar d'agraïment especialment dedicat als voluntaris que durant la Diada de l'Onze de Setembre d'enguany van treballar per tal que la mobilització de la capital berguedana fos reeixida, com així va ser.

La celebració es va fer la vigília del dia de la Hispanitat, en un sopar celebrat al Casal de la Gent Gran de Berga que va aplegar 150 persones representants de les deu comarques que van participar a la Diada d'enguany a la ciutat. Entre els comensals hi havia Jordi Sánchez, president de l'ANC.

Fonts de l'entitat han explicat que el sopar va servir per estrè-nyer llaços entre els col·laboradors, per agrair-los la feina feta i també per tal que els voluntaris poguessin veure com va ser l'acte de l'11-S a través de les fotografies i vídeos que es van projectar durant l'àpat. "Els voluntaris ens vam perdre el 90% de la festa", va explicar a aquest diari Manel Escobet, responsable de l'ANC, perquè "no podíem ser a tot arreu".