L'ACA estudiarà la possibilitat de cobrir la depuradora de Borredà per evitar que faci males olors però ha descartat canviar l'emplaçament d'aquesta infraestructura.Justament la ubicació triada per l'Aca el 2003 es al que s'oposen un grup de veïns.

Al final de la reunió que han mantingut des de la 1 fins 2/4 de 3, els representants de l'Aca han explicat que estudiaran pocions tècniques per tapar una depuradora que ja havien dit al seu dia que no canviarien de lloc. La ubicació es va aprovar un cop superada la tramitació legal fa tretze anys sense que s'hi presentés cap al.legacio. Els representants de l'Aca han dit que caldrà estudiar també si poden assumir el cost econòmic que suposi tapar la depuradora. També s'han compromès ano començar els treballs fins que no hi hagi un acord amb els veïns opositors.

Per la seva banda, representants dels opositors han insistit en reclamar un canvi d'ubicació malgrat que s'han mostrat moderadament satisfets amb el compromís del Govern català d'estudiar introduir millores per evitar que la depuradora faci pudors