Amb l'objectiu de passar una vetllada a la fresca per fer ambient entre els veïns, conèixer-se entre els nous residents, recordar anècdotes del passat i compartir nous projectes de futur, l'Associació de Veïns del barri de la Font del Ros de Berga ha volgut recuperar la tradicional fontada popular al car-rer. Serà dissabte 29 de juliol.

Aquesta celebració va néixer a l'inici de la creació de l'entitat veïnal -fa prop de trenta anys- amb l'objectiu de fer caliu entre els residents en aquesta zona de la ciutat. La festa va desaparèixer i, ara, la renovada junta del barri ha apostat per tornar-la a programar.

La cita serà aquest dissabte, a partir de les 9 de la nit, a la plaça gran de la Font del Ros. Els organitzadors han recordat que es tracta d'una fontada popular, és per això que han detallat que els assistents, a banda de portar-se el menjar i les begudes, també han de portar taules i cadires. A més a més, també demanen ganes de passar-ho bé i de compartir una estona entre amics i veïns. Després del sopar, hi haurà música per ballar.