El concurs de plats cuinats amb bolets celebra els 19 anys

24.09.2017 | 00:01

? Els actes destacats d'ahir dissabte van ser la 3a edició de Vermut i Tapes, amb 5 marques vermutaires de Catalunya; la 6a edició del Tasta-B&Jazz, amb tast de vins de denominacions d'origen catalanes i tastets de cuina amb bolets per mitjà de restauradors poblatans, acompanyats per la música en directe de Pep Poblet.

Tanmateix, l'acte gastronòmic que ha complert més anys ha estat el concurs de plats cuinats amb bolets, que ha arribat enguany a la 19a edició. Des de fa quatre anys, el campionat presenta una modalitat per a infants, amb l'objectiu d'encomanar als més petits la passió per la cuina boletaire, segons expliquen els organitzadors: l'Ajuntament de la Pobla de Lillet, l'associació Iniciatives Culturals Poblatanes i l'empresa Firalia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema