L'Ajuntament de la Seu ha xifrat en 400 les persones que han pres part en la nova edició de la jornada de trobada entre empresaris i cercadors de feina de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra. Segons ha explicat el mateix consistori, a la tercera edició del Workshop Ocupacional, realitzada aquesta setmana al Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d'Urgell, s'hi han pogut fer 405 entrevistes entre les 130 persones demandants de feina i les 16 empreses, tant de l'Alt Urgell i la Cerdanya com del Principat d'Andorra, que hi han pres part.

Les empreses participants de l'Alt Urgell han estat Alt Urgell Fibra, SL i Taurus; de la Cerdanya, Aransa Esquí i Muntanya SL i Cerdanya Eco Resort; i el gruix més nombrós han estat les andorranes amb Viladomat, Pyrénées, AnyósPark Hotel Aparthotel, Caldea, Tag Systems SA, Abba Xalet Suites Hotel, Hotel Piolets Park, Hr Restauració, Hotelco, Grup Quality i Clean & Iron Sevice. També hi ha estat present l'empresa de Sort Casa Rural Peret de Peretó. Les 16 empreses cerquen diversos perfils professionals del món de l'hostaleria i wellness, comerç i vendes, informàtica i tecnologies de la informació, administració i gestió d'empresa, màrqueting i altres oficis.

La tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l'Ajuntament, Mireia Font, ha fet un balanç positiu dels resultats obtinguts en aquest tercer workshop ocupacional i ha remarcat els «bons perfils» dels candidats que hi han participat.